Betrouwbaar en betrokken

Halsema Hoveniers is opgericht in september 1994 door Paul Halsema uit Den Haag. Een hovenier met hart voor de zaak.Paul heeft de Middelbare Tuinbouwschool in Boskoop doorlopen. In Boskoop stond het vak plantenkennis hoog in het vaandel. Na eerst 10 jaar voor een werkgever gewerkt te hebben, richtte Paul in 1995 zijn eigen hoveniersbedrijf op.

Oog voor het milieu

Halsema Hoveniers is een flexibel en middelgroot bedrijf dat oog heeft voor het milieu. Door de bedrijfsgrootte is het mogelijk dat uw wens goed en snel uit te voeren is.

Team

De medewerkers van Halsema Hoveniers volgen regelmatig cursussen op het gebied van vaktechniek. Hierbij kunt u denken aan een cursus Kunstgras leggen door EasyLawn, Onze medewerkers zijn vakkundige mensen die zelf hun verantwoording durven te nemen.

Vestiging

Het kantoor van Halsema Hoveniers is gevestigd in de Da Costastraat 129 te Den Haag. De werkplaats is gevestigd in de Helmerstraat 77 te Den Haag. Van hieruit vertrekken wij elke dag naar onze klanten. De werkplaats is ingericht voor de machines, het gereedschap en de opslag van directe gebruiksartikelen zoals tuinaarde, boompalen etc. De materialen voor de aanleg van tuinen worden direct vanaf de groothandel geleverd. Bekijk de contactgegevens van Halsema Hoveniers.

Jubileummagazine

In 20015 bestond Halsema Hoveniers 20 jaar. Ter gelegenheid van dat jubileum brachten we een schitterend magazine uit met verhalen van medewerkers en klanten. Bekijk het magazine.

Meer weten of een offerte?

Wilt u meer weten over Halsema Hoveniers? Of wilt u een offerte voor ontwerp, aanleg of onderhoud van uw tuin? Neem dan contact op met Halsema Hoveniers.