Welke initiatieven wij sponsoren

Halsema Hoveniers is sponsor van de volgende initiatieven.

Zeeheldenfestival

Halsema Hoveniers levert al vele jaren zijn financiele medewerking aan het buurtfeest van het Zeehelden kwartier in Den Haag. Bekijk de website van dit elk jaar terugkerend festival: www.zeeheldenfestival.nl.

SV De Haghe

polo-die-hagheAlle vele jaren heeft Halsema Hoveniers een reclamebord langs het hoofdveld van voetbalvereninging SV De Haghe. Onlangs was Halsema Hoveniers mede-financier van het nieuwe complete voetbaltenue en van lease-auto’s voor spelers. Daarnaast was Halsema Hoveniers betrokken bij de fondsenwerving voor het Buurthuis van de Toekomst bij Die Haghe. Bekijk de website van SV Die Haghe. Onlangs was Halsema Hoveniers mede-sponsor van poloshirts van diverse voetbalteams: deze polo’s worden gedragen voor en na de wedstrijden.

 

Toneelvereniging Inter Nos

Inter Nos is een Haagse vereniging voor amateurtoneel. Inter Nos repeteert vrijwel elke woensdag in buurtcentrum ‘De Kruin’ aan de Acaciastraat in de Bomenbuurt in Den Haag. Bekijk de website van Inter Nos.

Dushi Huis

Dushi Huis is een instelling voor kinderen tussen de circa 8 en 15 jaar met privé problemen. Halsema Hoveniers ondersteunt deze instelling financieel. Bovendien werd samen met spelers van Die Haghe een dag gewerkt aan de realisatie van het Dushi Huis. Een medewerker van Halsema Hoveniers verricht in zijn vrije tijd tuinwerkzaamheden in de tuin van de Strauslaan te Den Haag met hulp van de aanwezige kinderen.